• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال
در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شستا؛

مدیر پروازی نمی‌خواهیم

وزیر تعاون: در راستای شفافیت قدم‌هایی برداشته شده است، اما اول راه هستیم.

مدیر پروازی‌ نمی‌خواهیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد شریعتمداری در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شستا تصریح کرد: با مدیر پروازی نمی توان شرکتی را اداره کرد، پای تغییرات ایستاده ایم و به دنبال کاهش هزینه های غیرضروری و صیانت از امانتی هستیم که به ما سپرده شده است. 
وی با بیان اینکه این وزارتخانه ساختاری دارد که بخش عمده ای از مردم شریف کشور از پیش از تولد تا پس از وفات با آن در ارتباط گسترده و نزدیک قرار دارند، گفت: افراد زیرپوشش نیازمند مهربانی، شفقت و دستگیری هستند و این مسئولیت ما را سنگین می کند. 
وی گفت: قبلا در مجموعه هایی کار می‌کردم که صحبت از بیت المال بود، اما در این دستگاه صحبت از حق الناس و کارمان در مجموعه دولت سنگین‌تر است. ثمره عرق جبین عده ای به ما به امانت سپرده شده است تا آن را حفظ کنیم و ارتقا دهیم تا در ایام بازنشستگی از آن استفاده کنند. قدم برداشتن در هرگوشه ای از این وزارتخانه با مسئولیت سنگین تری همراه است. 
وزیر رفاه بر ضرورت استفاده از افراد توانمند جامعه در جهت رسیدن به اهداف و ماموریت های تعریف شده تاکید کرد و گفت: جرم خوردن از بیت المال سنگین است و حتما باید برخورد قاطع و جدی کرد، کوچک ترین مسامحه و گذشتی در این بخش در مقابل حق خوری و دست درازی به حق الناس که به امانت دستمان است ، پذیرفته نیست.
 شریعتمداری با تاکید بر اینکه باید بازده سرمایه گذاری ها مطلوب شود و ارتقا یابد، اظهار کرد : 622 نفر در هیئت مدیره های شرکت های تحت پوشش داریم که 611 نفر از مردان و 11 نفر از بانوان هستند. 43 درصد کمتر از 50 سال سن دارند و 107 نفر بالای 60 سال سن دارند و برخی مشمول بازنشستگی اند.
وی ادامه داد: از 203 شرکت، 153 را مدیریتی اداره می کنیم و 50 مورد غیرمدیریتی و غیربنگاه داری است. در مدتی که آمدیم 45 نفر استغفایشان را تقدیم کردند که دو شغله بودند یا بازنشسته.
وزیر تعاون با بیان اینکه بنگاه داری یعنی قدم گذاشتن در یک وادی تاریک، اظهار کرد: باید امور را با کفایت پیش ببریم. صورت ظاهری از هرچیزی داریم اما باید عمل حاصل از آن به درد مردم بخورد. چند هفته گذشته در برنامه ای ویژه معلولان حضور داشتم و دیدم که در برنامه بخشی برای سخنرانی و صحبت معلولان درنظر گرفته نشده است که خواستم معلولان بیایند و به نمایندگی صحبت کنند و انتطارات شان را بازگو کنند. این خبر واقعی است و برای حل آن باید اقدام کنیم. مدیری که اینگونه نباشد به درد جمهوری اسلامی نمی‌خورد.
وی گفت : کسی که دغدغه مردم را ندارد باید کنار برود و اجازه بدهد کسانی بیایند که بخواهند کار کنند. ما هم برای کار سخت آمده ایم نه برای کار راحت. آقای رضوانی فر هم از مجموعه خود شستا انتخاب شده، جوان و صاحب اندیشه است و مهارت دارد. به افرادی این چنینی باید میدان بدهیم تا بیایند و مدیریت جهادی کنند.
وزیر رفاه افزود: برای انتخاب آقای رضوانی فر از آقای ترکان و افراد دیگر مشورت گرفتم. آقای لطفی هم در کنار ماست و از تجربیاتش استفاده می کنیم.
 وی گفت : آقای لطفی اعلام کرد که آقای زنگنه، وزیر نفت با ادغام هولدینگ پتروشیمی و خلیج فارس مخالفت کرده، حق هم دارد باید همه هولدینگ های صندوق بازنشستگی و شستا ادغام شوند و طوری نباشد که این دو مجموعه با یکدیگر هماهنگ نباشند. چرا باید پراکنده کار کنیم؟ اگر یک مجموعه پتروشیمی بزرگ داشته باشیم تحریم ها هم نمی توانند تاثیر کنند.
وی در ادامه گفت : فولاد هم در این اندازه تولید در دنیا مرده است. باید حتما مدیریت واحد در مجموعه های فولاد ایجاد کنیم. رئیس جمهور بدرستی بر خروج از بنگاه داری تاکید کرده است. برخلاف برخی اظهارات یک ریال از اموال بیمه شدگان نمی تواند به جای دیگری برود، مگر می‌شود حق الناس را با بیت المال ترکیب و ادغام کنیم؟
وزیر کار گفت : بنگاه داری در این مجموعه تا امروز زیان ده بوده است. رئیس جمهور تاکید کرده که این کار ادامه پیدا نکند. شما می‌خواهید به نقطه ای برسیم که دفترچه های تامین اجتماعی در وزارت بهداشت پذیرفته نشود؟ این چه دعوایی است که راه افتاده است؟ ما دعوایی با وزارت بهداشت نداریم. از وزارت بهداشت خدمت میگیریم و باید پولش را بدهیم که روشن است. 
شریعتمداری افزود: شش تا هفت هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکاریم. جنگ و دعوایی نداریم، خدمات گرفته ایم باید پولش را بدهیم و ما مایلیم به عنوان کارفرما خدماتی را  که می‌خواهیم دریافت کنیم، آنها ارائه دهنده باشند . تیپیکو از وزارت بهداشت هزار میلیارد طلبکار است و انها شش تا هفت هزار میلیارد تومان از ما طلب دارند و همین را هم تسویه نکرده ایم. باید اینها حل شود.
وزیر رفاه با بیان اینکه آمده ایم جلوی تاراج دارایی ها را به طرق طبیعی و با شفافیت بگیریم، عنوان کرد: باید روند بنگاه‌های زیان ده اصلاح شود. ما مس و فولاد داریم و وزارت صنعت هم دارد باید مشکلات این حوزه های مشترک را با یکدیگر حل و فصل کنیم. ورود و خروج بموقع از بنگاه‌ها با رعایت قواعد را باید انجام دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پل کوی فرهنگ زنجان؛ حادثه‌خیز با ۹ کشته
بررسی تحولات بازار ارز در برنامه گفتگوی ویژه خبری
ورود ۳۳ میلیون مترمکعب آب به سد‌های آذربایجان‌غربی
بررسی طرح‌های آبزی‌پروری و توسعه شیلات در حاشیه رودخانه سد ارس
جشنواره طلوع گامی برای تقویت حضور اجتماعی هنرمندان دارای معلولیت
بارش برف و پدیده مه‌گرفتگی در محور‌های آذربایجان غربی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
آمادگی برای بارش برف؛ استقرار ماشین‌آلات در نقاط حساس شهر
برگزاری آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های سرمایه‌گذاری جایگاه‌های کوچک‌مقیاس در ارومیه
انتخابات، نماد مردم‌سالاری و وحدت ملی است
آغاز عملیات گمانه‌زنی در محوطه تاریخی گوی تپه ارومیه
تقدیر رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از عملکرد مدیرکل راه و شهرسازی استان 
۲۲۵ پرونده در کارگروه زیربنایی آذربایجان غربی، گامی موثر در مسیر توسعه پایدار
تردد در محور پیرانشهر- نقده فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است
استان زنجان در جمع پنج استان برتر فرآوری محصولات کشاورزی
آغاز عملیات اجرایی راه دسترسی به دو روستای چگنی لرستان
۱۳۵ مسجد در استان زنجان ، آماده برگزاری اعتکاف
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ دی ۱۴۰۴
تخصیص ۱۰۰ میلیارد ریال برای بازسازی سقف بازار سرپوشیده سراب
اوقات شرعی اهواز، ۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
فردا ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می‌شود
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۴ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۲ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)